Online flipperen

Er zijn maar weinig mensen die nog nooit geflipperd hebben. De kroeg of speelhal zijn populaire plekken om te flipperen. Helaas vind je op deze locaties steeds minder flipperkasten. Deze speelkasten maken plaats voor videogame automaten en fruitmachines. Gelukkig zijn online flipperkasten nog steeds erg populair. Dit is dan ook de reden dat wij een flipper en pinball website opgezet hebben. Online kun jij jouw favoriete flipperspel of pinballspel spelen. Deze spellen hebben verrassende effecten.

Online flipperkasten en pinballspellen hebben meestal een specifiek thema. Dit thema komt terug in het design, muziek en digitale effecten. Enkele designs zijn: power, festival, extreme en chingy. Iedereen vindt hier wel een pinballspel naar zijn of haar wens. De spelregels zijn erg eenvoudig waardoor de flipperkasten ook voor beginnen geschikt zijn. De meeste online flipperkasten worden bestuurd door het toetsenbord door op de pijltjestoetsen te klikken, dit zijn namelijk de flippers.

Overigens zijn er inmiddels ook varianten op het flipperen bedacht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speelautomaten variant, waarbij elementen uit zowel een gokkast als een flipperkast zijn gecombineerd. Dit spel heet Pachinko en is razend populair in landen als Japan en China. Anders dan de highscore games van een flipperkast is een Pachinko spel meer een gokspel en kun je ook echt geld winnen. Leuk is dat het je ook online pachinko kunt spelen en het een ideaal spel is om eens gratis uit te proberen! Lees hier meer over pachinko. Misschien vind je dat ook wel leuk!

Ben jij ook zo enthousiast geworden over de flipperkasten? Waar wacht je dan nog op, speel een pinballspel online bij Pinball Magic!