Pachinko

Packinko, de kruising tussen een pinball spel en gokautomaat.

Voor velen is Pachinko is een onbekend begrip. Het is ook een game die is over komen waaien uit Japan. Packinko is een spel dat voor de beste beeldvorming zorgt, het is een combinatie van een gokkast en een flipperkast. Meer weten over dit enorm spannende spel? Kijk dan bv op Pachinko online.

Wij van Pinball Magic bieden je graag deze nieuwe sensatie aan! We willen de liefhebbers graag plezieren door dit spelletje met ons te spelen! Doordat men steeds meer over dit spelletje te horen krijgt komen er ook 'rare' verhalen. Men blijkt het namelijk regelmatig een gokspel te noemen maar dat is het niet. Al wordt er in het illegale circuit veel omzet gedraaid met dit spelletje. Dit schijnt zelfs zo'n grote vormen te hebben aangenomen dat er meer geld omgaat in dit spelletje dan alle casinospellen samen!? Doordat het spelletje zeer populair is in een werelddeel waar 1/3 van de mensen woont heeft het een enorm aantal potentiële spelers. Deze worden veelvuldig getriggerd omdat er op nagenoeg elk hoekje van de straat een Pachinko bar te vinden is.

Op onze site kun je kennis maken met dit spelletje door middel van het bekijken van foto's maar je kunt het ook zelf spelen. Het heeft een zeer herkenbare vorm doordat het veel weg heeft van een flipperautomaat en een fruitkast.

Waarom is het een flipperkast?

Eigenlijk heel simpel, er zit namelijk een flipper in! Maar de gedachtegang gaat verder, de manier waarop de bal zich door het speelveld beweegt is vergelijkbaar met die van een flipperkast. De snelheid waarmee het balletje wordt afgeschoten is ook vergelijkbaar. Kortom een spelletje wat ons ook ligt!

Wat is het verschil

Wat je direct zult merken is dat je niet de mogelijkheid hebt om de bal terug het veld in te slingeren. Je kunt het vergelijken met het kanalen spel dat vaak aanwezig is tijdens een kermis. Echter heb je bij Pachinko de mogelijkheid tot het spelen van bonusgames wat het spel weer verlengt.

Het gokmachine element

De bedoeling van het spel is dat je met een balletje meerdere balletjes verdient, de balletjes dienen dus als handelsgeld. Je kunt het dus een beetje vergelijken met een schuif automaat met kleingeld. Je gooit er een centje in en probeert meerdere centjes te laten vallen. Wanneer je bij Pachinko een aantal punten scoort krijg je dus hopelijk meer balletjes terug. Zorg dus dat het balletje in het juiste bakje terecht komt en scoor zo je punten!

Pachinco conclusie

Het spelletje Pachinko is dus een spel dat puur geluk bevat. Training is niet nodig, zo kan elke beginnende speler instappen! Je kunt de spelduur niet verlengen door het balletje terug het speelveld in te sturen maar door bonusgames vrij te spelen. Techniek is dus niet vereist maar een behoorlijk portie geluk. Inmiddels heeft dit spelle tje al miljoenen spelers in zijn bedwang. Wie weet ben jij de volgende! Speel voor de fun of om een klein bedrag!